Hazet gereedschap

Op zoek naar professioneel gereedschap voor jullie werkplaats? Overweeg dan zeker eens gereedschappen van het merk Hazet. Hazet produceert al meer dan 150 jaar lang gereedschappen voor de werkplaats, industrie, automotive en meer. Het merk levert topkwaliteit gereedschappen met een zeer lange levensduur. Een goede investering voor je bedrijf dus. Bekijk hierboven het aanbod Hazet gereedschappen en neem contact met ons op voor advies of maak een afspraak in onze showroom.

Complete sets Hazet gereedschap

Crooijmans Machines en Gereedschappen is gespecialiseerd in professioneel materieel voor de werkplaats, garage en industrie. Ons assortiment bestaat uit complete doppensets, ringsleutelsets en schroevendraaiersets. Is je handgereedschap aan vervanging toe? Bestel dan een complete set bij Crooijmans Machines en Gereedschappen. Ook voor gevulde gereedschapswagens ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vier verschillende Hazet gereedschapswagens aan. Zo is er voor ieder budget een geschikte gereedschapswagen te vinden.

Officiƫle Hazet dealer

Crooijmans Machines en Gereedschappen is een officiƫle dealer is van Hazet gereedschap. Dit betekent dat je bij ons altijd terecht kan voor alle vragen over de gereedschappen. En met 35 jaar ervaring adviseren we je graag met het maken van een goede keuze. Wil je graag het Hazet gereedschap testen? Maak dan een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek.

Naast het assortiment Hazet gereedschappen en gereedschapswagens hebben wij ook gereedschap van Kraftwerk en Sonic in ons assortiment.