Neem contact op met Crooijmans Machines

Meer weten over onze machines? Vraag het aan Bas

Huvema

Het Nederlandse merk Huvema is een van de grootste leveranciers van metaalbewerkingsmachines en toebehoren in Nederland. Wat kenmerkent is voor Huvema is het uitgebreide aanbod machines en apparatuur voor de werkplaats. Gericht op producerende bedrijven, werkplaatsen, professionals en doorgewinterde hobbyisten. 

Oprichting Huvema 

Met ruim 50 jaar ervaring is Huvema een echte pionier in metaalbewerkingsmachines en toebehoren. Destijds gestart met eigen inkoop van machines uit Aziatische landen, uitgegroeid tot een grote speler in de toeleveringsmarkt van machines aan werkplaatsen en producerende bedrijven. 

Verschillende machines

In ons assortiment vind je verschillende Huvema machines.

OfficiĆ«le dealer van Huvema 

Crooijmans Machines en Gereedschappen is gespecialiseerd in machines voor de professionele werkplaats en industrie. Wij voorzien bedrijven van de beste kwaliteit machines. Vandaar dat wij officiĆ«le dealer zijn geworden van Huvema. Al vele jaren voorzien wij bedrijven van Huvema metaalbewerkingsmachines, zoals bandzaagmachines, kolomboren, bandschuurmachines, draaibanken en meer. 

Bekijk hierboven het aanbod Huvema machines. Of neem contact op met Crooijmans Machines en Gereedschap voor advies over het merk Huvema. 

Neem contact op met Crooijmans Machines

Meer weten over onze machines? Vraag het aan Bas