Neem contact op met Crooijmans Machines

Meer weten over onze machines? Vraag het aan Bas

Huvema

Huvema machines

Ben je op zoek naar een professionele machine voor in de werkplaats? Dan ben je op zoek naar de machines van Huvema. Het Nederlandse merk Huvema is een van de grootste leveranciers van metaalbewerkingsmachines en toebehoren in Nederland. Wat kenmerkend is voor Huvema is het uitgebreide aanbod machines en apparatuur voor de werkplaats. Gericht op producerende bedrijven, werkplaatsen, professionals en doorgewinterde hobbyisten. Dus als je op zoek bent naar de juiste professionele machine, kies voor Huvema machines. Bij Crooijmans Machines vind je een ruim assortiment en krijg je het advies dat je nodig hebt om te eindigen met de juiste machine.

Oprichting Huvema 

Huvema is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en een echte pionier is op het gebied van de levering van metaalbewerkingsmachines en -accessoires. Ze begonnen aanvankelijk met het kopen van hun eigen machines in Aziatische landen, maar Huvema is uitgegroeid tot zoveel meer. Als een van de belangrijkste spelers in deze industrie, voorziet Huvema werkplaatsen en productiebedrijven over de hele wereld van betrouwbare, geavanceerde machine oplossingen – allemaal dankzij Huvema’s decennialange ervaring en toewijding in het creëren van betaalbare maar kwalitatieve apparatuur. Geen wonder dat Huvema een ongeëvenaarde reputatie heeft opgebouwd als een van de toonaangevende machineleveranciers!

Verschillende machines

Bij ons vind je verschillende soorten Huvema machines, dus het maakt niet uit welke machine je nodig hebt. Hieronder vind je de verschillende soorten machines op een rijtje:

Wil je weten welke van deze machines de juiste is voor jou? Neem contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen.

Officiële dealer van Huvema 

Crooijmans Machines en Gereedschappen is gespecialiseerd in machines voor de professionele werkplaats en industrie. Wij voorzien bedrijven van de beste kwaliteit machines. Vandaar dat wij officiële dealer zijn geworden van Huvema. Al vele jaren voorzien wij bedrijven van Huvema metaalbewerkingsmachines, zoals bandzaagmachines, kolomboren, bandschuurmachines, draaibanken en meer. 

Bekijk hierboven het aanbod Huvema machines. Of neem contact op met Crooijmans Machines en Gereedschap voor advies over het merk Huvema. 

Al 35 jaar dé specialist in Huvema machines

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vak en kunnen daardoor deskundig advies geven omtrent de machines van Kukko zodat je de juiste keuze kan maken. Wij begrijpen als geen ander dat het personeel van werkplaatsen en in de maakindustrie en de ondernemers het gedurende een dag al druk genoeg hebben. Daarom is het ook mogelijk om voor of na werktijden en in het weekend onze showroom te bezoeken. Zo kan je altijd een moment vinden om de Huvema machines in ons assortiment te bekijken.

Ben je op zoek naar producten van andere merken dan Huvema? Ook dan zit je bij Crooijmans Machines aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan producten en machines van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan Euroboor en Weldkar. Heb je vragen over de machines en gereedschappen in ons assortiment of wil je advies over welk machines van Huvema het meest geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op met Crooijmans Machines

Meer weten over onze machines? Vraag het aan Bas