Professionele lasapparaten

Een lasapparaat nodig voor professioneel gebruik? Dan zit je hier goed! Crooijmans Machines en Gereedschappen is de specialist in lasapparaten voor de werkplaats en industrie. Wij bieden uitsluitend lasapparaten met hoge gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

Neem contact met ons op voor deskundig advies of maak een afspraak in onze showroom.

Diverse lasapparaten met eigen functionaliteiten

In ons assortiment vind je verschillende soorten lasapparaten. Bijvoorbeeld de multifunctionele Javac 500 DP met watergekoelde stroombron. Dit lasapparaat is gebaseerd op de meest vooruitstrevende IGBT-halfgeleiders met digitale controle. Het resultaat: een lasnaad die niet verder hoeft te worden bewerkt. Een andere serie professionele lasapparaten zijn de Migmag Magstar en de Starmax modellen. Deze machines kunnen naar keuze volledig aangestuurd worden en zijn optioneel uit te breiden met andere lasfunctionaliteiten.

Javac lasapparaten

Crooijmans Machines en Gereedschappen is gespecialiseerd in professioneel apparatuur voor de werkplaats. Wij voorzien bedrijven van goede kwaliteit lasapparatuur. Daarbij leveren wij ook goede service en onderhoud voor een lange levensduur. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod Javac lasapparaten. Javac is specialist in lasapparaten, stroomvoorziening en perslucht.

Bekijk hierboven het complete aanbod Javac lasapparaten. Of neem contact op voor meer informatie over onze lasapparatuur.

Al 35 jaar de specialist in professioneel lasapparatuur

Elk lasapparaat heeft zijn eigen functionaliteiten en specificaties, maar hoe weet je welk apparaat geschikt is voor jouw werkplaats? Crooijmans Machines en Gereedschappen adviseert je graag bij het kiezen van een goed lasapparaat. Het is onze missie om je zo goed mogelijk te helpen en we bieden daarbij de best mogelijke service. Vandaar dat het bij ons ook mogelijk is om voor- of na werktijden en in het weekend een afspraak te maken om het apparatuur te bekijken. Wij begrijpen namelijk dat ondernemers het al druk genoeg hebben gedurende werktijden.