Crooijmans Machines, al 35 jaar een gewaardeerd familiebedrijf

Crooijmans Machines, al 35 jaar een gewaardeerd familiebedrijf

Al meer dan 35 jaar hebben we als familiebedrijf maar één belangrijk doel voor ogen. Namelijk, jou als klant centraal stellen. Want pas als we écht weten waar je naar op zoek bent, kunnen je we je het juiste product aanbieden. Daardoor kunnen we garanderen dat je altijd met een goed gevoel naar buiten loopt.

Onze persoonlijke aanpak speelt hierbij een belangrijke rol. Hierin gaan we namelijk buitengewoon ver. En dat begint al met onze openingstijden. Die laten we bijvoorbeeld aansluiten op het moment waarop het jou het beste uitkomt. Want overdag heb je het immers vaak al druk genoeg!

Crooijmans Machines en Gereedschappen is dealer van gerenommeerde merken zoals Huvema, Bewo, Knipex, Bessey en Phantom. Vanzelfsprekend ben je ook voor onderdelen van deze merken bij ons aan het juiste adres. Zowel binnen, als buiten kantoortijden. Ben je zelf niet in de gelegenheid om de reparatie uit te voeren? Dan doen wij dat voor jij, in onze eigen werkplaats!

Over Crooijmans Machines2
Over Crooijmans Machines

Onze werknemers

Bas is sinds 2019 vennoot van Crooijmans Machines en is het eerste aanspreekpunt. Hij richt zich op de werkplaats en verleend service op het gebied van machines en gereedschappen.
Heb je overdag geen tijd? Geen probleem Bas staat ook ’s avonds voor je klaar.

Gerard is de oprichter van Crooijmans Machines en Gereedschappen. En heeft in de loop der jaren de machinehandel uitgebreid met beregeningstechniek. Binnen Crooijmans Machines is hij verantwoordelijk voor alle zaken rondom beregening.

Bas Crooijmans

Aanspreekpunt op de werkvloer. Staat ook 's avonds voor je klaar.

Gerard Crooijmans

Aanspreekpunt op het gebied van watertechniek.