Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Kraftwerk gereedschap

Met Kraftwerk gereedschappen haal je zeker professioneel materieel in huis. Het Zwitsers bedrijf produceert verschillende tools geschikt voor de werkplaats, garage of industrie. Het bedrijf produceert al meer dan 50 jaar kwaliteitsgereedschappen voor professioneel gebruik. Bekijk hierboven het aanbod Kraftwerk gereedschappen en neem contact met ons op voor advies over Kraftwerk of maak een afspraak in onze showroom.

Alles onder één dak

Crooijmans Machines en Gereedschappen is gespecialiseerd in professioneel materiaal voor de werkplaats, garage en industrie. Vandaar dat ons assortiment voornamelijk uit complete gereedschapsets, koffers en wagens bestaat. Is je handgereedschap aan vervanging toe? Bestel dan een complete set bij Crooijmans Machines en Gereedschappen. Op onze website vind je verschillende Kraftwerk gereedschapskoffers en Kraftwerk gereedschapswagens. Zo is er voor ieder budget een geschikte koffer of wagen te vinden.

Officiële dealer van Kraftwerk gereedschap

Crooijmans Machines en Gereedschappen is een officiële dealer is van Kraftwerk gereedschap. Dit betekent dat je bij ons altijd terecht kan voor alle vragen over deze gereedschappen. En met 35 jaar ervaring adviseren we je graag met het maken van een goede keuze. Wil je graag het Kraftwerk gereedschap testen? Maak dan een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek.

Naast het assortiment Kraftwerk hebben wij ook gereedschap van Hazet en Sonic in het assortiment.