Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Gereedschappen Helmond

Crooijmans Machines en Gereedschappen is gespecialiseerd in de verkoop van professionele machines en gereedschappen voor de werkplaats en de industrie. Wij zijn actief in regio Helmond en in ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod professionele gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan complete gereedschapswagens en -koffers, trek- en persgereedschap en doppen- en ringsleutel sets.

Al 35 jaar dé specialist in gereedschappen in regio Helmond

Als familiebedrijf hebben we maar één belangrijk doel voor ogen: jou als klant centraal stellen. Als we weten naar welke gereedschappen je op zoek bent, dan kunnen we je het juiste artikel aanbieden. Bij Crooijmans Machines en Gereedschappen loop je gegarandeerd met een goed gevoel naar buiten.

Onze gereedschappen en machines vind je voornamelijk bij andere bedrijven in de werkplaats of werkhal. Voor bedrijven is het niet altijd mogelijk om tijdens reguliere werktijden lang te komen. Vandaar dat wij openingstijden laten aansluiten op het moment waarop het jou het beste uitkomt. Dus ook voor of na werktijden.

Onze merken gereedschappen

Jouw werkplaats verdient natuurlijk het beste materiaal. Crooijmans Machines en Gereedschappen in regio Helmond is dealer van gerenommeerde merken zoals, Bewo, Knipex, Bessy, Hazet, Sonic en Kraftwerk. Ook voor diverse andere onderdelen van deze merken ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen over onze gereedschappen en merken? Neem dan contact met ons op.

Service en showroom in regio Helmond

Onze werkplaats en showroom zijn gelegen in Deurne (nabij Helmond). In de werkplaats repareren wij gereedschappen en metaalbewerkingsmachines voor onze klanten. Wanneer je kiest voor Crooijmans Machines en Gereedschappen, krijg je dus ook de beste service. Wij hebben ruimschoots ervaring in het repareren van machines en gereedschappen. Zo geniet je extra lang van de investering!

Snel schakelen en korte lijnen daar houden wij van. Daarom zijn we ook in de avonduren en tijdens het weekend bereikbaar voor al je servicevragen. Een kapotte machine kun je niet gebruiken en dat kost je onderneming alleen maar geld. Het snel repareren van de machine of gereedschap is wel zo fijn, want dan zijn jullie in de gelegenheid om weer snel te produceren.

Een reparatie of serviceverzoek op locatie? Geen probleem. Wij komen graag naar jouw bedrijf in regio Helmond om de reparatie uit te voeren. Onderhoud nodig? Ook dan helpen wij je graag! Crooijmans Machines en Gereedschappen biedt ook ondersteuning in het onderhoud van je machinepark. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de machines blijven werken.