Professionele afkortzagen

Crooijmans Machines is gespecialiseerd in de verkoop van professionele machines, zoals afkortzagen, voor de werkplaats en industrie. In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment werkplaatspersen. Er is dus altijd wel een afkortzaag geschikt voor de klus. Neem contact met ons op voor deskundig advies of maak een afspraak in onze showroom voor een uitgebreide toelichting over de professionele afkortzagen.

Afkortzaag toepassingen

Een afkortzaag is geschikt voor het afkorten en in verstek zagen van verschillende materialen. Er zijn veel verschillende modellen en soorten afkortzagen beschikbaar voor diverse toepassingen. Zo zijn er specifieke afkortzagen waarmee je gemakkelijk stukken hout afzaagt, zoals laminaat, plinten en balken, maar er zijn ook afkortzagen specifiek voor het bewerken van metaal. Crooijmans machines is gespecialiseerd in professioneel materieel en verkoopt voornamelijk metaal afkortzagen.

Metaal afkortzaag

Zoals de naam doet vermoeden, is een metaal afkortzaag geschikt voor het zagen van metaal. Met een professionele metaal afkortzaag bewerk of afkort je moeiteloos diverse metaalsoorten. Crooijmans machines biedt verschillende metaal afkortzagen voor industrieel gebruik. Deze zagen hebben diverse eigenschappen en specificaties die voldoen aan de wensen van de (maak)industrie en werkplaatsen.

Verschillende modellen afkortzagen

Crooijmans Machines is gespecialiseerd in de verkoop van professionele afkortzagen en ons assortiment bestaat uitsluitend uit afkortzagen van gerenommeerde merken. Wij zijn dealer van welbekende merken Huvema en Bewo en verkopen verschillende modellen afkortzagen van deze leveranciers. De afkortzagen zijn voor professioneel gebruik en vind je vaak terug in de (maak)industrie en werkplaats. Bovenaan de pagina staan al onze afkortzagen weergegeven.

Al 35 jaar dé specialist in professionele afkortzagen

Het aanschaffen van een goede afkortzaag kan een moeilijke beslissing zijn. Daarom helpen wij je graag om een goede keuze te maken. Met meer dan 35 jaar in het vak voorzien wij ondernemers en personeel die regelmatig werken met afkortzagen van deskundig advies.

Wij begrijpen dat ondernemers en medewerkers van werkplaatsen en in de maakindustrie het al druk genoeg hebben gedurende de dag. Vandaar dat het bij ons ook mogelijk is om voor- of na werktijden en in het weekend een bezoek te brengen aan onze showroom om de professionele afkortzagen te bekijken.

Naast ons uitgebreid assortiment afkortzagen bieden wij ook andere professionele machines aan voor de werkplaats en industrie. Denk bijvoorbeeld aan bandzagen, knipbanken, profielwalsen, draaibanken, werkplaatspersen en bandschuurmachines. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze machines en gereedschappen.