asdf Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Professionele bandschuurmachines

‘’Goed gereedschap is het halve werk’’, hoor je men vaak zeggen. En dat principe nemen wij bij Crooijmans Machines uiterst serieus. Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele machines en gereedschappen voor de werkplaats en (maak)industrie. In ons assortiment vind je verschillende modellen bandschuurmachines voor professioneel gebruik. Neem contact met ons op voor deskundig advies of maak een afspraak in onze showroom.

Bandschuurmachine toepassingen

Op de markt zijn verschillende soorten bandschuurmachines verkrijgbaar. Zo zijn er bandschuurmachines om grote oppervlaktes te kunnen schuren. Denk bijvoorbeeld aan het schuren van een tafel. De bandschuurmachines die wij verkopen zijn echter uitsluitend voor professioneel gebruik en niet voor het schuren van grote oppervlaktes. Onze bandschuurmachines worden gebruikt voor het afwerken van hout, plastic en metaal. De schuurbandmachines zijn geschikt voor het vlakken van onregelmatige oppervlakken, het verwijderen van corrosieve vlakken en resten en het strippen van coatings.

Verschillende modellen bandschuurmachines

Onze bandschuurmachines zijn voor professioneel gebruik en vind je daardoor vaak terug in werkplaatsen en de industrie. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van professionele bandschuurmachines en in ons assortiment vind je uitsluitend bandschuurmachines van gerenommeerde merken. Zo zijn wij dealer van het welbekende merk Huvema en verkopen wij verschillende modellen bandschuurmachines van Huvema. In ons assortiment vind je de volgende modellen:

  • bandschuurmachine HU 75 S;
  • bandschuurmachine Grimax 75 Brake;
  • bandschuurmachine Grimax 150;
  • bandschuurmachine Grimax 1600;
  • bandschuurmachine HU 100 x 1220;
  • bandschuurmachine HU 75;

Al 35 jaar dé specialist in professionele bandschuurmachines

Het aanschaffen van professionele machines, zoals bandschuurmachine(s) kan een relatief grote investering zijn. Wij helpen je dan ook graag om een goede keuze te maken. Niet voor niets dat onze missie al meer dan 35 jaar is om jou als klant centraal te stellen. Vandaar dat het bij ons ook mogelijk is om voor- of na werktijden en in het weekend een afspraak te maken om de bandschuurmachines te bekijken. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat ondernemers, werkplaatsen en maakindustrie het al druk genoeg hebben gedurende de dag.

Naast ons uitgebreid assortiment bandschuurmachines bieden wij ook andere professionele machines aan voor de werkplaats en industrie. Denk bijvoorbeeld aan bandzaagmachines, draaibanken, freesmachines, profielwalsen en werkplaatspersen. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze machines en gereedschappen.