Plaatscharen en knipbanken

Crooijmans Machines en Gereedschappen is het adres voor professionele plaatscharen en knipbanken. Wij zijn gespecialiseerd in machineverkoop aan bedrijven en wij verkopen verschillende plaatscharen van gerenommeerde merken, zoals bijvoorbeeld Huvema. Neem contact met ons op voor deskundig advies of maak een afspraak in onze showroom en bekijk al onze plaatscharen en knipbanken.

Waarom een plaatschaar van Crooijmans Machines

Een plaatschaar is een bekend apparaat in de metaalbewerking en wordt gebruikt voor het afknippen van stalen, rvs of aluminium plaatmaterialen. Een plaatschaar is verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Onze plaatscharen zijn elektrisch gedreven en hebben een hoge snij nauwkeurigheid. Met de plaatscharen knip je gemakkelijk dunne, dikke, smalle of brede platen. Daarnaast zijn de machines gemakkelijk in gebruik en zeer veilig. Diverse Huvema modellen hebben bijvoorbeeld een CE-veiligheidskooi.

Verschillende modellen plaatscharen

Wij zijn dealer van Huvema en bieden verschillende elektrische modellen scharen en knipbanken aan. Zo is er altijd een plaatschaar voor elk budget en klus. Schaar MG 6×3100 is bijvoorbeeld voorzien van een hydraulisch transmissiesysteem en een gemotoriseerd vangrooster. En knipbank HU 2550×4 ES heeft een PLC control en is dus zeer gemakkelijk in gebruik.

Op zoek naar een geschikte plaatschaar? Laat je adviseren door de specialisten van Crooijmans Machines en Gereedschappen.

Al 35 jaar de specialist in professionele plaatscharen

De aanschaf van een plaatschaar of knipbank kan een relatief grote investering zijn voor een organisatie. Daarom helpen we je graag om een goede keuze maken. We nodigen je graag uit bij ons in de showroom voor deskundig advies. Voor een afspraak in onze showroom ben je ook voor- of na reguliere werktijden of in het weekend welkom. Daarnaast bieden we al 35 jaar lang de beste service. Mocht er onverhoopts iets gebeuren met de plaatschaar, dan lossen wij het netjes op. Bovendien kunnen wij ook ondersteunen bij het onderhouden van de machine. Zo verleng je de levensduur van de machine gemakkelijk met een aantal jaar. Dat maakt het de investering zeker waard!

Naast bovenstaand assortiment plaatscharen en knipbanken bieden wij ook andere professionele machines aan, zoals afkortzagen, bandschuurmachines, profielwalsen en werkplaatspersen. Gereedschap nodig? Bekijk onze complete gereedschapssets van Hazet, Kraftwerk of Sonic.