asdf Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Lastafel

Als je op zoek bent naar een professionele lastafel, zit je bij Crooijmans Machines aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in de verkoop van professionele machines en benodigdheden, en dus ook lastafels, voor zowel de industrie als voor de werkplaats. Bij ons vind je altijd de lastafel waar jij naar op zoek bent.

Mocht je nog vragen hebben over de lastafels of over een van onze andere producten of je wilt advies, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen. Je kunt er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken, wij geven je dan uitgebreide toelichting over de professionele lastafels in ons assortiment.

Waarom je een lastafel nodig hebt

Lastafels zijn essentieel voor iedereen die staal of andere metalen last en vervaardigt. Niet alleen bieden lastafels een stabiele en veilige werkbasis, maar ze bieden ook gemak bij het lassen van grotere projecten tegelijk. Ze helpen om je opstelplaats duidelijk en georganiseerd te houden, zodat alle las- of gereedschap gerelateerde items op hun respectievelijke plaats en gemakkelijk toegankelijk zijn. Een optimale lastafel moet robuust gebouwd zijn om bestand te zijn tegen de slijtage van constant lasgebruik en tegelijkertijd stevig te blijven tegen de kernelementen. Dus als je een efficiënte werkruimte wilt met al je lasgerelateerde items gemakkelijk te vinden en op te nemen in projecten, dan is een lastafel de perfecte oplossing!

Hoge kwaliteit lastafels

Een lastafel, ook wel opspantafel genoemd, is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere professionele lasser. Met de lastafel is het mogelijk om lasconstructies in de uiteindelijke vorm op te spannen, om ze vervolgens gemakkelijk af te lassen. De lastafel van Weldkar zijn beschikbaar met boringsgaten van Ø 28 mm diameter. Door de opspangereedschappen te gebruiken in combinatie met de lastafel neemt de productiviteitsverbetering verder toe. De gereedschappen zijn zowel in een set als los te koop. Door het grote aantal beschikbare hulpstukken wordt ieder probleem opgelost en kunt u met elke vorm metaal makkelijk uit de voeten.

De professionele lastafels van Weldkar worden vervaardigd uit de hoogwaardige staalsoort type S355J2+N. Door een goede belastbaarheid is de tafel uitstekend geschikt voor licht- en zwaar werk. Bescherming tegen het aanhechten van lasspetters geschiedt door middel van anti-hecht spray. De lastafel en gereedschappen worden geproduceerd met de norm ISO 2768-1.

De boringsrasters van 100 mm (Ø 28 mm systeem) zijn bij las- en opspantafels de meest voorkomende. De sleuven van de bouwdelen zijn hierop perfect afgestemd. Door een stabiele en massieve bouw ontstaat de hoogste kwaliteit van vakmanschap.

Al 35 jaar dé specialist in professionele lastafels

Wanneer je op zoek bent naar de juiste lastafel heb je keuze uit verschillende soorten. Maar het aanschaffen van de juiste tafel vervolgens is geen gemakkelijke beslissing. Gelukkig kunnen wij bij Crooijmans Machines helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vak en kunnen daardoor deskundig advies geven omtrent lastafels zodat je de juiste keuze kan maken.

Wij begrijpen als geen ander dat het personeel van werkplaatsen en in de maakindustrie en de ondernemers het gedurende een dag al druk genoeg hebben. Daarom is het ook mogelijk om voor of na werktijden en in het weekend onze showroom te bezoeken. Zo kan je altijd een moment vinden om de professionele lastafel in ons assortiment te bekijken.

Ben je op zoek naar meer dan alleen een professionele lastafel? Ook dan zit je bij Crooijmans Machines aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met verschillende soorten professionele machines voor de werkplaats en industrie. Denk bijvoorbeeld aan magneetboormachines, taparmen, bandschuurmachines, en tafelboormachines. Heb je vragen over onze machines en gereedschappen of wil je advies over welke lastafel het meest geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.