Werkplaatspersen

Voor een werkplaatspers ben je bij Crooijmans Machines en Gereedschappen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van professionele machines, zoals hydraulische persen, voor de werkplaats en de industrie. In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment werkplaatspersen. Er is dus altijd wel een pers die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor deskundig advies of maak een afspraak in onze showroom.

Waarom je een werkplaatspers nodig hebt

Werkplaatspersen zijn de onmisbare werkplaatshulp voor zoveel verschillende taken! Als je repetitieve persklussen moet uitvoeren, maken werkplaatspersen het gemakkelijk. Of je nu werkt aan automotive taken zoals het verwijderen en installeren van lagers, of ambachtelijke projecten zoals stof stempelen en sieraden maken, met een werkplaatspers voltooi je jouw taak sneller en gemakkelijker. Met precieze druk en nauwkeurige metingen maken werkplaatspersen allerlei saaie klussen minder alledaags. Haal er vandaag nog een op en maak jouw werkplaats klaar voor elke taak!

Werkplaatspers toepassingen

Een werkplaatspers wordt in de maakindustrie gebruikt om een werkstuk onder hoge druk te vervormen. Enkele voorbeelden van toepassingen in de praktijk zijn: het drukken van staalplaten, aluminium rollen en het uitpersen van lagers en rubbers. De keuze voor een specifieke werkplaatspers bazeer je op de toepassing van de pers in de praktijk.  In ons assortiment vind je verschillende soorten persen, zoals hydraulische en pneumatische persen. Bovendien is er ook verschil in drukkracht. Wij bieden de volgende mogelijkheden werkplaatspersen aan:

  • werkplaatspers 15 ton
  • werkplaatspers 20 ton
  • werkplaatspers 25 ton
  • werkplaatspers 30 ton
  • werkplaatspers 40 ton
  • werkplaatspers 50 ton
  • werkplaatspers 100 ton
  • werkplaatspers 300 ton

Hydraulische werkplaatspersen met CE certificering

Al onze machines voldoen aan de strengste eisen die de Europese wet – en regelgeving voorschrijven. Het CE label is altijd goed zichtbaar op de werkplaatspers en aan het label zie je of de machine voldoet aan deze strenge Europese eisen. Bovendien zijn onze persen afkomstig van gerenommeerde merken die zich al vele jaren bezig houden met de productie van persen. Een pers van Crooijmans Machines en Gereedschappen is dan ook een duurzame, kwalitatieve keuze.

Al 35 jaar dé specialist in machines en gereedschappen

Het aanschaffen van een werkplaatspers kan een relatief grote investering zijn. Wij helpen je graag om een goede keuze te maken. Onze missie is dan ook al 35 jaar om jou als klant centraal te stellen. Vandaar dat je bij ons ook welkom bent voor of na werktijden en in het weekend. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat ondernemers, werkplaatsen en de maakindustrie het al druk genoeg hebben gedurende de dag.

Naast ons uitgebreid assortiment persen vind je bij ons ook andere machines voor de werkplaats en industrie, zoals bijvoorbeeld bandschuurmachines, draaibanken, bandzaagmachines en freesmachines.