asdf Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Taparmen

Crooijmans Machines is de specialist in de verkoop van professionele machines, onder andere taparmen, voor de werkplaats en industrie. Je kunt in ons assortiment verschillende soorten taparmen vinden. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste taparmen vindt voor het project waar je mee bezig bent. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken voor een uitgebreide toelichting over de professionele tapmachines in ons assortiment.

Verschillende soorten taparmen

Het maakt niet uit naar welke soort taparm je op zoek bent, bij Crooijmans Machines vind je de juiste taparm. Wij beschikken over zowel elektrische taparmen en pneumatische taparmen. Benieuwd naar de verschillen van elektrische taparmen en pneumatische taparmen? Wij leggen het graag aan je uit. In eerste instantie zit het verschil in de aandrijving van de machine, kies je voor een een elektrische machine of lucht aangedreven machine. Een elektrische taparm is geluidsarm wat fijn is wanneer je honderden gaten gaat tappen. Daarnaast is een voordeel dat elektrische taparmen geen kracht verliezen. Pneumatische taparmen zijn echter wel voordeliger en zijn hierdoor uiterst geschikt voor incidenteel werk. Daarnaast is de kans op storingen bij pneumatische taparmen een stuk kleiner. Maar ongeacht voor welke tapmachine je kiest, je vindt ze bij Crooijmans Machines.

Al 35 jaar dé specialist in professionele tapmachines

Het aanschaffen van de juiste tapmachine kan een moeilijke beslissing zijn. Maar wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vak en kunnen daardoor ondernemers en personeel die op regelmatige basis werken met tapmachines voorzien van deskundig advies.

Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers en het personeel van werkplaatsen en in de maakindustrie het gedurende een dag al druk genoeg hebben. Daarom is het bij ons ook mogelijk om voor of na werktijden en in het weekend onze showroom te bezoeken om de professionele tapmachines te bekijken.

Maar ook als je op zoek bent naar andere machines dan taparmen zit je bij Crooijmans Machines aan het juiste assortiment. Wij hebben een ruim assortiment met professionele machines voor de werkplaats en industrie. Denk bijvoorbeeld aan bandzaagmachines, bandschuurmachines, freesmachines en tafelboormachines. Heeft u vragen over onze machines en gereedschappen of wilt u advies over welke tapmachine het meest geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.