Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Magneetboormachines

Ben je op zoek naar een professionele magneetboormachine? Dan ben je bij Crooijmans Machines aan het juiste adres. Crooijmans Machines is namelijk de specialist in de verkoop van professionele machines, en dus ook magneetboormachines, voor zowel de industrie als de werkplaats. In ons assortiment kun je verschillende soorten magneetboren vinden. Zo weet je zeker dat je de juiste magneetboor vindt waar je voor je nieuwe project naar op zoek bent. Als je vragen hebt over de machines of je wilt advies over welke magneetboormachine voor jou geschikt is, kun je altijd contact met ons opnemen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bezoek aan onze showroom af te spreken, wij geven je dan een uitgebreide toelichting over de professionele magneetboren in ons assortiment.

Verschillende soorten magneetboren

Er zijn verschillende soorten magneetboren verkrijgbaar en dat is ook logisch. Want magneetboormachines worden steeds populairder vanwege hun vele voordelen. Deze boren worden gebruikt om gaten te maken in materialen zoals staal en gietijzer, en zij bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele boormethoden. Zo zijn magneetboren veel nauwkeuriger en kunnen ze schonere gaten maken. Bovendien zijn magneetboren veel eenvoudiger in het gebruik en vergen ze minder installatietijd. Als gevolg daarvan zijn ze vaak de voorkeur boor voor professionals die nauwkeurige gaten in metaal moeten maken. Er zijn verschillende soorten magneetboren op de markt, elk met zijn eigen kenmerken. Sommige magneetboren hebben bijvoorbeeld een ingebouwd koelsysteem om te voorkomen dat de boor oververhit raakt. Andere boren hebben een variabele snelheidsregeling, zodat de gebruiker de snelheid van de boor kan afstemmen op het te boren materiaal. Maar ongeacht welke magneetboormachine jij nodig hebt, bij Crooijmans Machines vind je altijd de professionele machine die je zoekt.

Al 35 jaar dé specialist in professionele magneetboormachines

Het aanschaffen van de juiste magneetboormachine is geen gemakkelijke beslissing. Maar gelukkig kunnen wij helpen bij het maken van de juiste keuze door middel van jarenlange ervaring. Wij bij Crooijmans Machines hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vak en kunnen daardoor personeel en ondernemers die op regelmatige basis werken met magneetboormachines voorzien van het deskundige advies waar ze naar op zoek zijn of wat ze nodig hebben.

Wij begrijpen als geen ander dat het personeel van werkplaatsen en in de maakindustrie en de ondernemers het gedurende een dag al druk genoeg hebben. Daarom is het ook mogelijk om voor of na werktijden en in het weekend onze showroom te bezoeken. Zo kan je altijd een moment vinden om de professionele magneetboormachines in ons assortiment te bekijken.

Maar ook als je op zoek bent naar andere machines dan professionel magneetboormachines zit je bij Crooijmans Machines aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten professionele machines voor de werkplaats en industrie. Denk bijvoorbeeld aan bandzaagmachines, taparmen, bandschuurmachines, en tafelboormachines. Heb je vragen over onze machines en gereedschappen of wil je advies over welke magneetboormachine het meest geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.