Profielwalsen

Ben je op zoek naar een profielwals voor de werkplaats of (maak)industrie? Dan ben je bij Crooijmans Machines en Gereedschappen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in machineverkoop aan bedrijven en verkopen verschillende kwalitatieve profielwalsen. Neem contact met ons op voor deskundig advies of maak een afspraak in onze showroom en bekijk het complete aanbod profielwalsen.

Waarom een profielwals van Crooijmans Machines?

Een profielwals vind je regelmatig terug in de werkplaats van een bedrijf. Met een profielwals kun je stalen profielen in elke gewenste vorm buigen. Dit is erg handig voor organisaties in de maakindustrie of garages. Onze profielwalsen zijn elektrisch gedreven en daardoor ook zeer geschikt voor zwaardere toepassingen. Daarnaast kun je met onze profielwalsen heel veilig en nauwkeurig werken: fijn voor het personeel en natuurlijk het eindresultaat.

Verschillende modellen profielwalsen

Wij zijn dealer van Huvema en bieden verschillende modellen profielwalsen aan. Zo is er altijd een profielwals voor elk budget en klus. Profielwals MIP 65 TT is hydraulisch aangedreven en bijvoorbeeld zeer geschikt voor zwaar werk. De profielwals MIP 10 is handig voor het buigen van smallere en lichtere stalen profielen. De MIP 10 vind je vaak terug in een kleinere werkplaats.

Op zoek naar een geschikte profielwals? Laat je adviseren door de specialisten van Crooijmans Machines en Gereedschappen.

Profielwalsen vind je bij Crooijmans Machines

In het assortiment van Crooijmans Machines kun je kiezen uit verschillende soorten en maten profielwals. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste profielwals vindt, maar dit kan ervoor zorgen dat je niet weet welke het beste voor jou is. Om ervoor te zorgen dat je eindigt met de profielwals waar je naar op zoek bent en dat je hiermee jouw projecten tot een succesvol einde kan brengen, helpen wij je graag. Neem contact met ons op met al je vragen of voor advies. Een bezoek plegen aan onze showroom kan ook, dit kan ook op zaterdag of in overleg in de avond. Zo zorgen wij dat je altijd een keer langs kan komen zodat wij je kunnen helpen.

Al 35 jaar de specialist in professionele profielwalsen

De aanschaf van een profielwals kan een relatief grote investering zijn voor een organisatie. Daarom helpen we je graag om een goede keuze maken en daarnaast bieden wij natuurlijk ook de beste service. Dit doen we al 35 jaar lang! Mocht er onverhoopts iets gebeuren met de machine, dan lossen wij het netjes op. Groot onderhoud nodig? Wij verhogen de levensduur van de profielwals door kwalitatief onderhoud.

Wil je onze showroom bezoeken, maar komt het niet altijd uit tijdens werktijden? Geen probleem. Het is bij ons ook mogelijk om voor- en na werktijden of in het weekend een afspraak te maken om de profielwalsen te bekijken.

Naast bovenstaand assortiment profielwalsen bieden wij ook andere professionele machines aan, zoals bandzagen, bandschuurmachines, draaibanken en werkplaatspersen. Gereedschap nodig? Bekijk onze complete gereedschapssets van Hazet, Kraftwerk of Sonic.