asdf Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Rollenwalsen

Ben je op zoek naar een professionele rollenwals? Dan zit je bij Crooijmans Machines aan het juiste adres. Crooijmans Machines is namelijk dé specialist in de verkoop van professionele machines, zo ook rollenwalsen, voor zowel de industrie als de werkplaats. Bij Crooijmans Machines vind je een ruim assortiment aan rollenwalsen vinden. Zo weet je zeker dat je de juiste rollenwals vindt waar je voor je nieuwe project naar op zoek bent. Heb je vragen over de verschillende rollenwalsen in ons assortiment of wil je advies over welke rollenwals het beste is voor je volgende project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bezoek aan onze showroom af te spreken, wij geven je dan een uitgebreide toelichting over de professionele rollenwalsen in ons assortiment.

Waarom je een rollenwals nodig hebt

Een rollenwals wordt gebruikt om metaal te walsen, wat betekent dat het wordt geplette of vervormd om een vooraf bepaalde vorm te krijgen. Dit kan nodig zijn bij het maken van producten zoals buizen, platen, of profielen, of om metaal te versterken door het te walsen.

Er zijn verschillende soorten rollenwalsen, afhankelijk van de toepassing. Zo zijn er bijvoorbeeld koudwalsen, warmwalsen en continuwalsen. Het type rollenwals dat nodig is, hangt af van het metaal dat gewalst moet worden, de gewenste vorm, en de specificaties van het eindproduct. In sommige gevallen kan het gebruik van een rollenwals ook helpen om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen, omdat het een efficiëntere manier is om metaal te bewerken dan bijvoorbeeld het gebruik van handgereedschap.

De juiste rollenwals vind je bij Crooijmans

Rollenwalsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, maar het is belangrijk dat je de juiste rollenwals voor je volgende project kiest. Het vinden van een geschikte rollenwals is belangrijk. Gelukkig kun je bij Crooijmans kiezen uit ruim assortiment rollenwalsen. Een rollenwals moet veelzijdig, makkelijk en nauwkeurig te bedienen zijn. Je kunt bij Crooijmans Machines onder andere kiezen tussen manuele en elektrische rollenwalsen. Beide soorten rollenwalsen in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en brengen meerdere voordelen met zich mee.

Al 35 jaar dé specialist in professionele rollenwalsen

Het aanschaffen van de juiste rollenwals is geen gemakkelijke beslissing. Maar gelukkig kunnen wij helpen bij het maken van de juiste keuze door middel van jarenlange ervaring. Wij bij Crooijmans Machines hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vak en kunnen daardoor personeel en ondernemers die op regelmatige basis werken met rollenwalsen voorzien van het deskundige advies waar ze naar op zoek zijn of wat ze nodig hebben.

Wij begrijpen als geen ander dat het personeel van werkplaatsen en in de maakindustrie en de ondernemers het gedurende een dag al druk genoeg hebben. Daarom is het ook mogelijk om voor of na werktijden en in het weekend onze showroom te bezoeken. Zo kan je altijd een moment vinden om de professionele rollenwalsen in ons assortiment te bekijken.

Maar ook als je op zoek bent naar andere machines dan professionele rollenwalsen zit je bij Crooijmans Machines aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten professionele machines voor de werkplaats en industrie. Denk bijvoorbeeld aan bandzaagmachines, taparmen, tafelslijpmachines, en zetbanken. Heeft u vragen over onze machines en gereedschappen of wilt u advies over welke rollenwals het meest geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.