Metaaldraaibanken

Ben je op zoek naar een draaibank voor het bewerken van metaal? Crooijmans Machines en Gereedschappen heeft diverse modellen draaibanken in haar assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van machines aan bedrijven en daarnaast bieden wij ook onderhoud en service aan deze machines. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies over metaaldraaibanken of maak een afspraak in onze showroom om het aanbod draaibanken te bekijken.

Waarom een draaibank van Crooijmans Machines?

Een draaibank wordt gebruikt voor de bewerking van cilindervormige metalen. Het draaien op een metaaldraaibank is een verspanende techniek waarmee je een symmetrisch werkstuk kan vormen. Onze draaibanken zijn afkomstig van het gerenommeerde metaalbewerking leverancier Huvema. Onze draaibanken hebben een hoge draai nauwkeurigheid, lange levensduur, een bijzonder hoge stabiliteit en een groot laadvermogen. Bovendien zijn de machines gemakkelijk in gebruik en voorzien van veiligheidsinstrumenten zoals noodstop op de kop, noodstop met voet bedienbaar en een beschermkap.

Verschillende modellen Huvema metaaldraaibanken

Wij zijn officiële dealer van Huvema en bieden verschillende metaaldraaibanken aan van dit merk. Zo is er altijd een draaibank voor elk budget en toepassing. De draaibanken uit de TOPLINE serie zijn bijvoorbeeld drie keer gelagerd met SKF lagers. Hierdoor zijn deze draaibanken uiterst nauwkeurig. Perfect voor bedrijven in de maakindustrie. De SINO modellen zijn budgettechnisch voordeliger en bijvoorbeeld geschikt voor in de werkplaats van MKB bedrijven of een doorgewinterde hobbyist.

Benieuwd welke draaibank voldoet aan jouw wensen en eisen? Neem contact op met de specialisten van Crooijmans Machines en Gereedschappen voor deskundig advies.

Draaibanken vind je bij Crooijmans Machines

In het assortiment van Crooijmans Machines kun je kiezen uit verschillende soorten en maten draaibanken. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste draaibank vindt, maar dit kan ervoor zorgen dat je niet weet welke het beste voor jou is. Om ervoor te zorgen dat je eindigt met de metaaldraaibank waar je naar op zoek bent en dat je hiermee jouw projecten tot een succesvol einde kan brengen, helpen wij je graag. Neem contact met ons op met al je vragen of voor advies. Een bezoek plegen aan onze showroom kan ook, dit kan ook op zaterdag of in overleg in de avond. Zo zorgen wij dat je altijd een keer langs kan komen zodat wij je kunnen helpen.

Al 35 jaar dé specialist in professionele metaaldraaibanken

Crooijmans Machines en Gereedschappen, gelegen in Deurne, is al 35 jaar het adres voor professionele machines voor de werkplaats en maakindustrie. Naast de verkoop van metaaldraaibanken bieden wij ook de beste service. Mocht er onverhoopts iets gebeurren met de draaibank, dan lossen wij het samen netjes op. Bovendien kunnen wij periodiek onderhoud verzorgen. Zo blijft de draaibank altijd draaien en geniet je extra lang van de machine. Dat maakt het de investering zeker waard!

Naast bovenstaand assortiment draaibanken bieden wij ook andere professionele machines aan. Denk bijvoorbeeld aan knipbanken, werkplaatspersen, metaalafkortzagen, profielwalsen en bandzagen.