Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Gereedschappen Venray

Goed gereedschap is het halve werk. Jouw werkplaats of werkhal verdient natuurlijk het beste materiaal voor tijdens de productie en metaalbewerking. Crooijmans Machines en Gereedschappen is gespecialiseerd in de verkoop van professionele machines en gereedschappen voor de werkplaats en de industrie. Wij zijn actief in Venray en in ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod professionele gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan trek- en persgereedschap, doppen- en ringsleutel sets, gereedschapswagens, losse onderdelen en complete machines.

Op zoek naar gereedschappen in Venray en omstreken?

Al 35 jaar heeft ons familiebedrijf maar één doel voor ogen: jou als klant centraal stellen. Wij denken graag met je mee over hoe je verschillende machines en gereedschappen kan integreren en toepassen in de werkplaats. Hier hebben wij ons assortiment op afgestemd. Bekijk al onze machines, gereedschappen en werkplaatsbenodigdheden op onze website. Wil je liever eens langskomen in onze showroom? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Uit ervaring weten we dat bedrijven het vaak druk hebben. Het is voor hen niet altijd mogelijk om tijdens reguliere werktijden een bezoek te brengen aan een winkel. Vandaar dat het voor bedrijven uit regio Venray ook mogelijk is om voor of na werktijd langs te komen. Wij hanteren flexibele werktijden en laten de openingstijden aansluiten op het moment waarop het jou het beste uitkomt. Dit kan dus ook ‘s avonds of in het weekend zijn.

Onze merken gereedschappen

Crooijmans Machines en Gereedschappen in Venray en omstreken is dealer van gerenommeerde merken. Zo vind je bij ons een uitgebreid assortiment metaalbewerkingsmachines van Bewo en Huvema, werkplaatspersen van Profi Press en Compac en gereedschappen van Knipex, Sonic, Hazet en Kraftwerk. Ook voor andere onderdelen van deze merken ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen over onze gereedschappen en de merken die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Service en onderhoud in regio Venray

Wanneer je voor Crooijmans Machines en Gereedschappen kiest, krijg je ook de beste service. In onze werkplaats in Venray en omstreken repareren wij gereedschappen en metaalbewerkingsmachines voor onze klanten. Onze specialisten hebben ruimschoots ervaring en kunnen jou de beste service bieden. Daarnaast zijn wij bereikbaar in de avonduren en tijdens het weekend voor al je servicevragen. Zo zijn wij in staat snel te kunnen schakelen wanneer een machine kapot gaat. Het zou zonde zijn wanneer productie hinder ondervindt vanwege een langdurige kapotte machine.

Crooijmans Machines en Gereedschappen ondersteunt bedrijven in het onderhouden van het machinepark. Zo ben je er altijd van verzekerd dat wat moet werken, ook blijft werken. Bovendien hebben wij een ruim assortiment machines en gereedschappen op voorraad. Mocht er onverhoopt toch vervanging nodig zijn, dan kunnen wij indien nodig verrassend snel schakelen.