Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Gereedschappen Deurne

Crooijmans Machines en Gereedschappen uit Deurne is gespecialiseerd in de verkoop van professionele machines en gereedschappen voor de werkplaats en de industrie. In ons assortiment vind je diverse machines en gereedschappen om de werkplaats mee in te richten. Denk bijvoorbeeld aan afkortzagen, boorfreesmachines, gereedschapswagens en toebehoren, zoals werkbanken, gereedschapswanden en opbergkasten.

Al 35 jaar dé specialist in gereedschappen in Deurne

Wij hebben al 35 jaar lang één belangrijk doel voor ogen: jou als klant centraal stellen. Wanneer wij weten naar welke gereedschappen en machines je op zoek bent, dan kunnen we je het juiste artikel aanbieden. Niet voor niets dat vele ondernemers in Deurne ons al jarenlang toevertrouwen als leverancier van gereedschappen en machines voor de werkplaats en industrie.

De gereedschappen en machines die wij aanbieden zijn voor professioneel gebruik en daarom vind je onze artikelen vaak terug bij bedrijven in de werkplaats of werkhal. In de praktijk merken we dat het niet altijd mogelijk is om tijdens reguliere werktijden een bezoek te brengen aan onze showroom in Deurne. Bedrijven hebben het al druk genoeg! Vandaar dat wij flexibele openingstijden hanteren, zodat je langs kunt komen op het moment waarop het jou het beste uitkomt. Dus ook voor of na werktijden ben je bij ons welkom.

Onze merken gereedschappen

Goed werk heeft goed gereedschap nodig. De werkplaats van jullie organisatie verdient natuurlijk alleen topmateriaal. Crooijmans Machines en Gereedschappen in Deurne is dealer van gerenommeerde merken zoals, Sonic, Hazet, Kraftwerk, Bewo, Knipex en Huvema. Voor diverse andere onderdelen van deze merken ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Benieuwd naar onze gereedschappen en machines? Bekijk het assortiment op onze website of maak een afspraak in de showroom. Wij hebben veel verschillende machines en handgereedschappen op voorraad of kunnen deze snel leveren.

Service en showroom in Deurne

In Deurne vind je onze machines en gereedschappen showroom en een werkplaats waar wij gereedschappen en metaalbewerkingsmachines repareren voor onze klanten. Wanneer je kiest voor Crooijmans Machines en Gereedschappen, krijg je ook altijd de beste service. Onze specialisten ondersteunen je graag, zodat je extra lang kunt genieten van de investering in onze machines en gereedschappen.

Daarnaast zijn wij fan van snel schakelen en korte lijntjes. Wij begrijpen goed dat een kapotte machine niet te lang stil mag staan. Dat kost je bedrijf alleen maar geld. Wij komen snel in actie bij een serviceaanvraag en zijn bovendien ook in de avond of weekend bereikbaar voor al je servicevragen. In korte tijd werkt de machine weer als vanouds. Dat is wel zo fijn!

Een reparatie of serviceverzoek op locatie? Geen probleem. Wij komen graag naar jouw bedrijf in Deurne en omstreken om de reparatie uit te voeren. Onderhoud nodig? Ook dan helpen wij je graag! Crooijmans Machines en Gereedschappen biedt ook ondersteuning in het onderhoud van je machinepark. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de machines blijven werken.