asdf Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Staat je product, merk of typenummer er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij het desbetreffende product toch kunnen leveren.

Gereedschapswanden vind je bij Crooijmans Machines

In het assortiment van Crooijmans Machines kun je kiezen uit verschillende soorten en maten gereedschapswanden. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste gereedschapswand vindt, maar dit kan ervoor zorgen dat je niet weet welke het beste voor jou is. Om ervoor te zorgen dat je eindigt met de gereedschapswand waar je naar op zoek bent en dat je hiermee jouw projecten tot een succesvol einde kan brengen, helpen wij je graag. Neem contact met ons op met al je vragen of voor advies. Een bezoek plegen aan onze showroom kan ook, dit kan ook op zaterdag of in overleg in de avond. Zo zorgen wij dat je altijd een keer langs kan komen zodat wij je kunnen helpen.

Al 35 jaar dé specialist in professionele gereedschapswanden

Crooijmans Machines en Gereedschappen, gelegen in Deurne, is al 35 jaar het adres voor professionele machines voor de werkplaats en maakindustrie. Naast de verkoop van gereedschapswanden bieden wij ook de beste service. Mocht er onverhoopts iets gebeuren met de gereedschapswand, dan lossen wij het samen netjes op. Bovendien kunnen wij periodiek onderhoud verzorgen. Zo blijven de machines altijd draaien en geniet je extra lang van de machine. Dat maakt het de investering zeker waard!

Naast bovenstaand assortiment gereedschapswanden bieden wij ook andere professionele machines aan. Denk bijvoorbeeld aan knipbanken, werkplaatspersen, metaalafkortzagen, profielwalsen en bandzagen.