Zuiger- en hoge druk compressoren

Ben je op zoek naar een compressor voor je werkzaamheden? Op onze websites hebben we verschillende modellen luchtcompressoren te koop. Enkele eigenschappen van een efficiƫnte en betrouwbare luchtcompressor zijn het stroomverbruik, de maximale drukcapaciteit, tankinhoud, geluidsemissie en frequentie van de motor generatie. Crooijmans Machines adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze compressor. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak in onze showroom.

Eigenschappen compressor

Zoals reeds eerder vermeld, zijn er een aantal eigenschappen die je in beschouwing kunt nemen wanneer je op zoek bent naar een geschikte compressor. Hieronder lichten we een aantal aspecten toe.

Maximale drukcapaciteit

Het drukniveau van een compressor is een belangrijke factor bij het kiezen van een geschikte compressor. Over het algemeen geldt dat het vermogen toeneemt naarmate de maximale bar hoger is. Werk je bijvoorbeeld met luchtgereedschap of machine met een maximale bar van 8, dan heb je een compressor nodig van minimaal 8 bar. De standaardmodellen hebben vaak een werkdruk van 8 tot 10 bar. Meer bar gewenst? Bekijk dan ook eens onze Javac MP serie hogedruk compressoren. Deze compressoren hebben een werkdruk van 40 bar.

Tankinhoud

De grootte van de tank bepaalt hoe lang je met luchtdruk kunt werken. Werk je de hele dag met een luchtdruk compressor? Kies dan voor een compressor met een hoge tankcapaciteit. Crooijmans Machines biedt uitsluitend compressoren voor professioneel gebruik. In het assortiment vind je compressoren met de volgende tankcapaciteit: 60 liter, 100 liter en 290 liter. Benieuwd welke compressor geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met Crooijmans Machines voor deskundig advies.

Geluidsemissie

Compressoren kunnen redelijk wat geluid produceren. De geluidsemissie is dan ook interessant om in beschouwing te nemen bij de aanschaf van een compressor. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen verkrijgbaar met een lage geluidsemissie. De Javax TX serie en de Javac VX serie hebben een lage toerental en produceren daardoor minder geluid.

Assortiment Javac compressoren

Crooijmans Machines is officiƫle dealer van Javac compressoren. Javac produceert lasapparaten, generatoren en persluchttechniek. Het merk onderscheidt zich door een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. De compressoren van Javac hebben dan ook een gunstig garantietermijn. Ons assortiment professionele compressoren zijn geschikt voor elke taak en budget. Wij bieden een breed scala aan luchtcompressoren, waaronder de volgende series: Javac BASIC, Javac TX, Javac VX en onze krachtige MP hogedruk compressoren.

Waarom Crooijmans Machines

Denk je na over de aanschaf van een nieuwe luchtcompressor? Crooijmans Machines informeert je graag bij het kiezen van de juiste compressor. Al 35 jaar lang, dag in dag uit, doen wij ons best om uitstekende service te verlenen. Bijvoorbeeld door flexibele openingstijden van de showroom te hanteren, zodat iedereen ons kan bezoeken voor-, tijdens- of na werktijden. Bovendien verzorgen we onderhoud en reparaties aan compressoren wanneer het nodig is. Zo blijft jouw compressor altijd up and running.